Kääk, että osaan olla joskus hidas! =D

Mutta kaikesta huolimatta, tämä on postaus 2013 Oupsin synttärivaihdosta. Perinteikkäästi joka vuosi sen järjestämme ja nyt sain ilon ja kunnian tehdä vaihdon Ullalle. Itsekin olen alkuvuoden lapsia niin joskus murheuttaa sen ihmisen kohtalo, joka joutuu mulle pakettia tekemään. Mutta Ulla on syntynyt juur sopivasti, en tykkää olla jännityksessä enkä tykkää venyttää asioita. =D

Tämän vuoden synttärivaihdon säännöt olen yhresti jo maininnut, mutta pikakertaus on aina paikallaan. Eli lahjan saaja antaa 15 sanaa josta tekijä poimii 5 ja tekee viisi pakettia tai paketin jossa on viisi asiaa. 😉 Niin ja kortti tai kirjehän se pitää mukaan laittaa.

Ullalle oli tosi kiva pähkäillä viittä juttua ja tässäpä esittelen ne teille. Sanat joita ajattelin oli lähinnä: kultainen noutaja, kurpitsa, syksy, pöllö ja murrettu oranssi ja Halloween ja valkoinen suklaa ja kynttilä… 😉 =D Sanoja oli siis monta vaikka paketteja oli se vaaditut viisi.

Ulla_2013_4

Tuunasin avaimenperän jossa on kaunis kultainen noutaja. Avaimen perä on tuotu Kanarialta Puerto Ricosta. Sen kun näin niin alkoi vimmattu Ullan ajatteleminen. 😉 Lisäroikottimeksi nykersin neljän tassun jälki kuution.

Malli : Kirjasta Histoires de Chiens/ Sophie Héléne

Erityistä : Tassut on pistelty DMC:n 938 langalla ja floballe yhden yli.

Ulla_2013_7

Yhtenä pakettina oli sitten tämä rasia, jonka sisällä oli tuoksuvia kynttilöitä. Tätä työtä aloin pistellä Kanarian auringon alla. =)

Malli : little pumpkin in the patch (kaksi kertaa)

Suunnittelija : Heart in Hand Needleart

Erityistä: Yksi malli  ja peilikuvana kerrattuna. Keskellä on metalinen pöllö, jonka olen ostanut Pariisin käsityömessuilta. Muuten langat ohjeen mukaisia DMCn lankoja mutta kurpitsat on tehty Carrie´s Creationin Antique Gold langalla.

Ulla_2013_6

Ulla_2013_5

Valkosuklaalle tein sitten syksyisen kurpitsa pussukan.

Malli : ”Riisuttu” A Crow´s Pick, lehdestä

Suunnittelija : Jamie Kile of Kuotted Tree NeedleArt

Erityistä : Lankoina oli DMC:n 936 ja 938 sekä Atalien ”Terracotta”. Pieni tilkkupuuhiiri on kans Pariisin käsityömessun tulijaisia. Pistelin floballe yhden yli.

Ulla_2013_3 Ulla_2013_2 Ulla_2013_1

Minä ei osata ottaa valokuvia! Mutta joskos näistä saa jonkin kuvan ja idean. =) Tää oli mun lemppari, mää niin armastan pöllöjä! Tähän vaan piti vaihtaa värit, kun mallin mukaiset ei miellyttäneet mun silmää. Toivottavasti Ulla on samaa mieltä siis että mun värit oli paremmat. 😉 =)

Malli : Fall Owl, lehdestä

Suunnittelija : Casey Buonaugrio of Casey Buonagrio Designs

Erityistä : Langat oli siis DMC:n 783, 822, 743, E3852 ja E898 sekä Atalien ”Terracotta” ja Carrie´s Creationin ”Coffee”. Ja Floballe yhden yli pistellen.

Viides paketti oli sitten pistelymalli Primitive Haren : Wicked Night Ullan toivelistalta. =)

Tämä oli siis tämän vuotinen synttärivaihtopläjäys. =D

Mainokset