Heip kaikille ja kiitoksia kovasti kommenteista, lämmittävät ne mieltä. =)

Keijukainen on siis valmis… Onhan halukkaat muistaneet käydä osallistumassa mallin arvontaan. 😉 Olen sitten myös polkaissut aluille uuden KUÄKIN. Ihan sellaista kuvaa en muistanna ottaa, että en ois nyt pistelly yhtään. Mutta en minä kyllä 50 pistoa enempää, tuskin sitäkään, kerinny tähän vielä pistellä keskiviikkona. Mutta aijon kyllä jatkaa vielä tänä viikonloppuna tätäkin.

Malli on siis Long Dogs Samplersin Scarlet Ribands. Ihana malli, jota Violariumista aikanaan pitkään havittelin ja viimein hankinkin. Miksikä tästä tuli sitten KUÄK, vaikka malli on ihana ja tykkään siitä vieläkin? Aloitin tämän pistelyn siis 2009 ja veikkaan, että siitä on puolitoista vuotta, kun olen sen viimeksi kaivellut esille. =( Syyn täytyyyksinkertaisesti olla sen, että olen vanhentunut ja hidastunut sen myötä. Siihen hitauteen vaikuttanee sekin, että on noita keskeneräisiä kertynyt hassuttelujen myötä aikasta paljon. Ja päälle tietty vielä vaihdot, niihin en kyllä ole paljoakaan viimeaikoina osallistunut. Toivottavasti taas joskus pääsisin vaihtomaailmaan mukaan. =)

Mutta siis tässäpä kuva uuden KUÄKIN aloituksesta. Meinasin kyllä alkaa tehdä vuoron perään kaikkia hautautuneita, mutta sitten päätinkin ottaa tämän kaikist hautautuneimman Keijun jälkeen. 😉 Vielähän tässä kerkii suunnitelmia muutella ja väännellä vaikka kuinka. =D Lankana pistelyssä on DMC:n 115.

KUAK_2

Paljon on vielä pistelemättä…

PS. Ai niin, osaaks kukaa sanoo mitä ”Make much of time” virallisesti tarkoittaa? Tee paljon aikaa. 😉

Mainokset